Radio, het gebeurt meestal ergens in een studio, maar waar en wat gebeurt daar allemaal?
Wij van Mce Outside organiseren nu radio workshops bij u in uw vereniging, bedrijf, organisatie, school,… of op uw favoriete locatie.
Wij leren u de knepen van het vak, van A tot Z, voor ieders budget.

Zo hebben we verschillende modules:

  • Radiopresentator: we leren u om jouw stem op de juist manier te gebruiken, je uitspraken bij te schaven, de knopjes te bedienen, de voorbereidingen voor een programma te maken. Kortweg, alles wat een goede presentator nodig heeft om zelf een radio-uitzending te maken.
  • Radiotechnieker: een cursus over alle materialen die nodig zijn in een radiostudio, van microfoon, mengtafel, processor tot zendinstallatie, het kiezen, aansluiten en het bedienen.
  • Radiotechniek: voor wie de radiotechnieken reeds bezit hebben wij een bijkomende module, meer gericht op de vormgeving: interviews, trailers, spotjes zelf opnemen en bewerken.
  • DJ Basics: een ervaren DJ leert je hoe een DJ booth te bedienen, de muziekkeuze en het maken van de mixen op vinyl, CD, computer (Serato).
  • Sportcommentator: kriebelt het bij u ook om uw favoriete sport van de nodige commentaar te voorzien? Wij bieden u een workshop aan om uw skills bij te schaven, wij werken samen met diverse sportcommentatoren en brengen die misschien wel tot bij u!
Al onze modules worden eerst theoretisch besproken om erna in de de praktijk uit te voeren.