MCE Outside logo
radio@mce-outside.be   +32 475 27 90 66

Op zoek naar een professionele radioproductie voor uw Bedrijf?

Of u wil bedrijfsradio inzetten als sterke employer branding? U vraagt, wij draaien. 

WE CREATE YOUR RADIO.

Wij regelen alles

We komen op locatie, bouwen een eigen studio, al dan niet in uw huisstijl, brengen professionele presentatoren mee, schrijven het programma uit, maken een mini-website waarop medewerkers hun verzoekjes kunnen indienen, kortom we denken mee in functie van uw doelen.

We garanderen u dat uw doelgroep het geweldig zal vinden! Want geef toe… enkel de topbedrijven hebben een eigen radio, toch?

Employer branding

Wil je je employer branding een boost geven? Connectie maken tussen collega’s, waar ze zich ook bevinden, in verschillende filialen, op de baan of in het buitenland? Verhuis je naar een nieuw kantoor en zoek je een originele manier om het gebouw in te huldigen? Vier je dit jaar je bedrijfsjubileum? Kortom, heb je iets te vieren met je collega’s of klanten?

Dan kan company radio het ideale platform zijn! Want met radio kan je verbinden, entertainen, interactief gaan en op een laagdrempelige manier corporate communicatie meegeven.

Wij zijn radiomakers en we maken radio voor bedrijven, volledig op maat.

Radiostudio's

We hebben 5 verschillende types studio’s, gaande van compact tot uitgebreid tot zelfs een studio-container, telkens met de beste technische voorzieningen.

Een vliegende reporter die het bedrijf rondgaat als aanvulling op de vaste studio, alles kan. Het hele gebeuren ook videostreamen? Ook dat kan.

Al onze studio’s kunnen voorzien worden van camera’s voor een echte live-ervaring.

De radio is lokaal te beluisteren via FM of wereldwijd via een online stream. We kunnen ook een tijdelijk kanaal aanbieden op Telenet.

We werken samen met heel wat bekende radiostemmen en -gezichten, BV’s aangevuld met mensen uit uw eigen organisatie.