MCE Outside logo
elektro@mce-outside.be   +32 475 27 90 66

WE CREATE YOUR ELECTRICITY

Elektriciteitswerken in uw woning of technische ondersteuning nodig op uw event? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze diensten

Bij ons vindt u niet alleen antwoorden op alledaagse elektriciteitsvraagstukken,  wij bieden ook technische ondersteuning voor events. 

Depannages en herstellingen

Depannages en herstellingen

Heeft u een probleem met uw elektrische installatie? Heeft u een dringende interventie van een elektricien nodig? 

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Verlichting, poortbediening, parlofonie, smart home toepassingen, … met onze expertise kan u zorgeloos bouwen.

Verbouwingen

Een woning gekocht en u zal renoveren? Het elektriciteitsnetwerk is van cruciaal belang. Wij installeren zowel traditionele bekabeling als de modernste technologieën.

Eventsupport

Event-support

Wij nemen de technische kant van uw event voor onze rekening. Zo kan u op twee oren slapen. Wij laten niets aan het toeval over.

Domotica

Domotica

Domotica laat u toe alle technieken in uw woning te combineren en zo het comfort, de veiligheid en het energieverbruik te optimaliseren. 

Netwerken

Wilt u een nieuwe databekabeling laten aanleggen in uw woning of uw bestaande netwerkkabel vernieuwen?

Audio

Audio- en omroepinstallaties voor thuis, horeca en bedrijven. Wij leveren en plaatsen een systeem op maat van elke klant. Wij staan garant voor onderhoud en herstelling van deze installatie.

Relighting

De juiste verlichting kiezen vergt kennis en ervaring. Wij begeleiden u bij de keuze van de juiste verlichting voor uw woning.

Voor particulieren en events

Elektriciteitswerken in uw woning of technische ondersteuning nodig op uw event? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, een depannage of een nieuwe installatie, net zoals u houden wij van een perfecte afwerking.

Graag op twee oren slapen tijdens uw event? Een goede technische ondersteuning op uw evenement kan het verschil maken. Wij zijn 24/7 paraat en laten niets aan het toeval over.